об. Благоевград / Имоти - Продажби / Апартаменти
Обява # A22670

Продавам апартамент (Сандански, Сандански)

Публикувана: Събота, 01 Април, 2017  04:28 | Обновена: Събота, 01 Април, 2017  04:33
Валидна до: Неделя, 01 Април, 2018  04:28
За контакт: nikolay.mitrev@hotmail.com
кв. м.: 80
Цена: 41200
€, $, лв.: EUR
Лице за контакт: Николай
Телефон: 0988950227
 
КАКВО ВИ ПРЕДЛАГАМЕ?

НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ ПРЕДЛАГАМЕ АПАРТАМЕНТ НОМЕР 217. АПАРТАМЕНТЪТ Е В ПЕРФЕКТНИЯ ЦЕНТЪР НА ГРАДА. ПРОДАВА СЕ С ВСИЧКО НУЖНО ЗА ЖИВЕЕНЕТО - ГОТВАРСКА ПЕЧКА, ХЛАДИЛНИК, ДВА КЛИМАТИКА, ПЛАЗМЕН ТЕЛЕВИЗОР И МОДЕРЕН ИНТЕРИОР. МЕСТОПОЛОЖЕНИЕТО НА АПАРТАМЕНТЪТ Е НА 200 МЕНТРА ОТ ДЕТСКА ГРАДИНА И УЧИЛИЩЕ. АПАРТАМЕНТЪТ РАЗПОЛОГА С СПАЛНЯ, БАНЯ, ХОЛ, ДВЕ ТЕРАСИ И КОРИДОР. ЖИЛИЩЕТО ИМА ТЕЧАЩА ВОДА И ПУСНАТ ТОК. АПАРТАМЕНТЪТ Е НАПЪЛНО ПРИГОДЕН ЗА ЖИВЕЕНЕ.

СПЕЦИФИКАЦИЯ

СТЕНИТЕ НА АПАРТАМЕНТЪТ СА С МАЗНА МАЗИЛКА С РОЗОВ ОТТЕНЪК. МЕБЕЛИТЕ СА НОВИ - НОВА СПАЛНЯ, НОВ НОВ ДИВАН В ХОЛА, НОВА МАСА, НОВИ ЩОРИ И ОЩЕ. АПАРТАМЕНТЪТ СЕ ПРОДАВА С ВСИЧКО ВКЛЮЧИТЕЛНО: ДЕКОРАЦИИ(КАРТИНИ, ИЗКУСТВЕНИ ЦВЕТЯ И ОЩЕ), ДВА КЛИМАТИКА, БОЙЛЕР НА ТОК, СЛЪНЧЕВ БОЙЛЕР, ПЕРАЛНЯ, МЕБЕЛИ, КОМПЛЕКТ СПАЛНЯ С ГАРДЕРОБ И ОЩЕ. ЖИЛИЩЕТО ИМА ИНСТАЛИРАН СЛЪНЧЕВ БОЙЛЕР, НО ТРЯБВА РЕМОНТ ОТ ПОРЯДЪКА НА ПО-МАЛКО ОТ 100 ЛЕВА. ПОДЪТ В СПАЛНЯТА И ХОЛА Е ПАРКЕТ, СЪЩО ТАКА И В КОРИДОРА. ТАВАНЪТ Е С МАЗНА МАЗИЛКА - БЯЛА В ВСИЧКИ СТАЙ. ЕДНАТА ТЕРАСА Е С ИЗЛОЖЕНИЕ НА ИЗТОК, А ДРУГАТА ТЕРАСА Е С ИЗЛОЖЕНИЕ НА ЮГ. ТЕРАСАТА В ХОЛА Е МНОГО ШИРОКА И Е СЪС ПАНОРАМНА ГЛЕДКА КЪМ ЦЕЛИЯ ГРАД.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕТО НА АПАРТАМЕНТЪТ Е В ПЕРФЕКТНИИЯ ЦЕНТЪР НА ГРАДА. В БЛИЗОСТ ДО ЖИЛИЩЕТО ИМА ДЕТСКА ГРАДИНА И УЧИЛИЩЕ. АПАРТАМЕНТЪТ Е МНОГО УДОБЕН ЗА РАБОТА ПОНЕЖЕ СЕ НАМИРА НА 100 МЕТРА ПАРКА. ЗАРАДИ МЕСТОПОЛОЖЕНИЕТО НА АПАРТАМЕНТЪТ В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАЙ НЯМА ДА Е НУЖНО ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО - НАМИРА СЕ НА 5 МИНУТИ ОТ ЦЕНТЪРА.

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

ЖИЛИЩЕТО Е НАПЪЛНО ОБЗАВЕДЕНО И ГОТОВО ЗА ЖИВЕЕНЕ. НАМИРА СЕ НА 200 МЕТРА ОТ ДЕТСКА ГРАДИНА И УЧИЛИЩЕ. СЪЩО ТАКА АПАРТАМЕНТА Е МНОГО УДОБЕН ЗА РАБОТЕЩИ, КАТО В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАЙ НЕ Е НУЖНО ДА ИЗПОЛЗВАТЕ КОЛА, ЗАЩОТО СЕ НАМИРА НА 5 МИНУТИ ОТ ЦЕНТЪРА НА ГРАДА. СТЕНИТЕ И ТАВАНА НА ХОЛА, СПАЛНЯТА И КОРИДОРА СА ОТ МАЗНА МАЗИЛКА, КАТО СТЕНИТЕ СА С РОЗОВ ОТТЕНЪК А ТАВАНА Е БЯЛ. В БАНЯТА ИМА ВСИЧКО НУЖНО ЗА ЖИВЕЕНЕ, КАТО ТАВАНА Е ОТ ГИПСОКАРТОН А СТЕНИТЕ ОТ ПЛОЧКИ.


 


 
 

Подателя на обявата НЕ ЖЕЛАЕ да получава рекламни съобщения.

511 прегледа
 Ипотечен калкулатор
Заем - лева,$,EUR
% лихва
# години
 
Месечни вноски:
Лихва за периода:
Заем - лева,$,EUR
% лихва
# години
 
Месечни вноски:
Лихва за периода:
Заем - лева,$,EUR
% лихва
# години
 
Месечни вноски:
Лихва за периода: