об. Благоевград / Имоти - Продажби / Апартаменти
Обява # A22671

Приятен апартамент в Сандански (Сандански, Благоевград)

Публикувана: Събота, 01 Април, 2017  04:37 | Обновена: Събота, 01 Април, 2017  04:38
Валидна до: Неделя, 01 Април, 2018  04:37
За контакт: nikolay.mitrev@hotmail.com
кв. м.: 60
Цена: 29870
€, $, лв.: EUR
Лице за контакт: Николай
Телефон: 0988950227
 

КАКВО ВИ ПРЕДЛАГАМЕ?

НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ ПРЕДСТАВЯМЕ АПАРТАМЕНТ НОМЕР 216. АПАРТАМЕНТЪТ Е ДВУСТАЕН С: ЕДНА БАНЯ, ЕДНА ТЕРАСА КУХНЯ И ОЩЕ ЕДНА "СВЕТЛА" СТАЯ С СЕВЕРНО ИЗЛОЖЕНИЕ. НАСТИЛКИТЕ В КУХНИЯТА КАКТО И В СЛЪНЧЕВАТА СТАЯ СА ПАРКЕТ. СТЕНИТЕ КАКТО И ТАВАНА СА С ДРАЦАНА МАЗИЛКА С БЯЛ ЦВЯТ. БАНЯТА Е С ЧИСТО НОВИ ПЛОЧКИ И ПВЦ ВРАТА. ВСИЧКИ ДРУГИ СТАЙ СА С ДЪРБОРЕЗБОВ КУХНЯТА Е ЧИСТО НОВА С УДОБНИ ШКАФОВЕ И ЧИСТО НОВА ВАНА ЗА МИВКА. ТЕРАСАТА Е С ПЛОЧКИ, КАТО ПРЕЗ НЕЯ МОЖЕ ДА СЕ ВЛЕЗЕ И В ДВЕТЕ СТАЙ.

СПЕЦИФИКАЦИЯ

АПАРТАМЕНТЪТ ИМА ПУСНАТИ ТОК И ВОДА КАТО И С ИНСТАЛИРАНИ КЛЮЧОВЕ И КОНТАКТИ ПЛЮС ДВЕ ЛАМПИ В КУХНЕНСКАТА СТАЯ. АПАРТАМРНТЪТ СЕ НАМИРА В НОВОПОСТРОЕНА КЪЩА. ДВОРНОТО ПРОСТРАСВО Е МНОГО ПРИЯТНО И ЗЕЛЕНО. ВХОДНАТА ВРАТА Е ОТ МАСИВНА ПВЦ СТРУКТУРА. ОБЩИТЕ ЧАСТИ С В ЗАВЪРШЕНО СЪСТОЯНИЕ - С ПЛОЧКИ И МАЗИЛКА. АПАРТАМЕНТЪТ СЕ ОТЛИЧАВА С ПЕРФЕКТНОТО СИ МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ И РАЗПОЛОЖЕНИЕ НА СТАЙТЕ.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕТО НА АПАРТАМЕНТЪТ Е НА 250 МЕТРА ОТ АВТОГАРАТА, НА 300 МЕТРА ОТ ЦЕНТАРЪТ, НА 100 МЕТРА ИМА ДЕТСКА ГРАДИНА И НА 150 МЕТРА УЧИЛИЩЕ. АПАРТАММЕНТЪТ Е В ПЕРФЕКТНИЯ ЦЕНТЪР И Е МНОГО УДОБЕН ЗА ПОЛЗВАНЕ, КАКТО И ЗА ОТГЛЕЖДАНЕТО НА ДЕТЕ. ОБСТАНОВКАТА Е МНОГО ПРИЯТНА ОТВЪН, КАКТО И ВЪТРЕ В АПАРТАМЕНТЪТ.

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

АПАРТАМЕНТЪТ E ПЕРФЕКТЕН ЗА ОТГЛЕЖДАНЕ НА ДЕЦА, НО КАКТО И ЗА НЕСЕМЕЙНИ ДВОЙКИ. ОБЗАВЕЖДАНЕТО Е ЧИСТО НОВО - БАНЯ, КУХНЯ И Т.Н. АПАРТАМЕНТЪТ Е СЕВЕРЕН И Е МНОГО ДОБРЕ ОСВЕТЕН. ТОК И ВОДА СА ПУСНАТИ ИМА И ИНСТАЛИРАНИ КЛЮЧОВЕ ЗА ТОК И ОСВЕТЛЕНИЕ. АПАРТАМЕНТЪТ Е ПЕРФЕКТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА СЕМЕЙСТВО С ДЕЦА, ЗАРАДИ ХУБАВАТА ОБСТАНОВКА НА ДВОРА И ВЪТРЕ В АПАРТАМЕНТЪТ.


 


 
 

Подателя на обявата НЕ ЖЕЛАЕ да получава рекламни съобщения.

536 прегледа
 Ипотечен калкулатор
Заем - лева,$,EUR
% лихва
# години
 
Месечни вноски:
Лихва за периода:
Заем - лева,$,EUR
% лихва
# години
 
Месечни вноски:
Лихва за периода:
Заем - лева,$,EUR
% лихва
# години
 
Месечни вноски:
Лихва за периода: