об. Габрово / Имоти - Продажби / Хотели
Обява # A22218

Хотел в село Станчов хан, община Трявна. (Габрово)

Публикувана: Четвъртък, 02 Март, 2017  00:15 | Обновена: Четвъртък, 02 Март, 2017  00:17
Валидна до: Петък, 02 Март, 2018  00:15
За контакт: takeva.r@bdbank.bg
'Българска банка за развитие' АД продава ПОЗЕМЛЕН ИМОТ находящ се в село Станчов хан, община Трявна, с площ от 7 904 кв.м. И постронат в него ДВУЕТАЖНА СГРАДА (бивше училище ОУ Климент Охридски ), представляваща ХОТЕЛСКИ КОМПЛЕКС със застроена площ от 623,96 кв.м. Сградата е в центъра на селото, на тихо и спокоино място с голяма панорамна гледка. Хотелският комплекс включва четири апартамента, двадесет и две двойни стаи, лоби бар, ресторант със сто места и външна тераса, фитнес зала, сауна, барбекю и външен басейн. Основният ремонт на сградата е извършен през 2012 год. Към сградата има и просторен открит паркинг.
Информация може да получите на адрес: Гр.София 1000, ул. Дякон Игнатий' 1, тел. за контакт: 0884 944 996.
Огледи могат да бъдат извършвани след запитване на посочените телефони за контакт. При изготвяне на офертите да се имат предвид следните изисквания:
Ще се разглеждат само оферти, съдържащи ясна информация относно: оферента (име/наименование, ЕГН/ЕИК, адрес и телефон за контакт и др.), размер на предлаганата цена, начина и сроковете за плащане на цената. Офертите ще се приемат на адрес: гр.София 1000, ул. Дякон Игнатий' 1, e-mail: salesbbr@bdbank.bg. ББР не дължи комисион за продажба на собствени имоти.
 


 
 

Подателя на обявата НЕ ЖЕЛАЕ да получава рекламни съобщения.

539 прегледа
 Ипотечен калкулатор
Заем - лева,$,EUR
% лихва
# години
 
Месечни вноски:
Лихва за периода:
Заем - лева,$,EUR
% лихва
# години
 
Месечни вноски:
Лихва за периода:
Заем - лева,$,EUR
% лихва
# години
 
Месечни вноски:
Лихва за периода: