Имоти - Продажби / Промишлени сгради
Обява # A22563

Продавам административна сграда Захарна Фабрика (гр. София, обл. София )

Публикувана: Петък, 24 Март, 2017  06:23 | Обновена: Петък, 24 Март, 2017  06:37
Валидна до: Събота, 24 Март, 2018  06:23
За контакт: (Ползвайте формата за контакт по долу)
Цена: 630000
Телефон: 088 981 0506
 
ОФИС СГРАДА, кв. Захарна Фабрика, запазена четириетажна сграда с монолитна конструкция, изпълнена от стоманобетон, намираща се на адрес: гр. София, кв. Захарна Фабрика, ул. Кукуш №1, със ЗП 720 м2 и РЗП 2 880 м2.
Сградата е в добро състояние, покрив и стени в добро състояние, запазена дограма и остъкление. Добра локация и достъп до комуникации. Разполага с ВиК и електричество.

Върху имота няма тежести.

Линк към имота от Google Maps – http://goo.gl/maps/yVNvI.

Местоположение:
Районът е обособен като бизнес и индустриална зона за високотехнологични производства, бизнес центрове и търговия, в района се намират централите на Мобилтел, Сименс, Телеком, Кауфланд, Лидл, бизнес център - Антим тауър, отлична транспортна достъпност от бул. Сливница, бул. Габрово, бул. Скопие, Центъра на София, ЖП гара Захарна фабрика и Централна гара.
Имотът се намира на 20 минути с автомобил от центъра на София и на 30 минути пеша от метростанция Вардар, в кв. „Захарна Фабрика“, с административен адрес ул. „Кукуш“ №1. В близост са разположени спирки на градския транспорт.
Имотът се намира на ключова позиция в рамките на гр. София град. Разположен е в частта на града, където са съсредоточени голяма част от населението и редица производствени, търговски и обществени структури.
Комуникативното място позволява бързо пътуване до други части на града, което прави имота подходящ за използване като офис сграда, фирмена централа или изграждане на производствен обект или отдаването му под наем като отделни помещения с различно предназначение.
Сграден фонд: в имота е построена една сграда, на четири етажа, с площ 720 м2 и с обща РЗП 2 880 м2. Сградата е в добро състояние, с разпределение по етажи както следва:
Етаж първи - две производствени помещения с големина по 250кв.м., две офис помещения по 15кв.м. стая за почивка 20кв.м., съблекални, санитарни възлли и бани. Тъй като етаж едно се намира на кота +1,00, той е снабден с товарни рампи при двата си входа/изхода.
Етаж втори се състои от 12 помещения с квадратура от 10 до 35кв.м., санитарни възли.
Етаж трети се състои от 4 помещения с квадратура от 40 до 260кв.м., санитарни възли.
Етаж четири разполага с 9 помещения с големина от 30 до 70кв.м., санитарни възли.
На всички етажи помещенията са преградени с гипсови стени, което позволява бързо и лесно преустройство, височината е от 3м. до 4м.
Сградата е снабдена с товарен асансьор с товароподемност два тона, големина 8 кв.м.
Достъп до имота: се осъществява по асвалтов път водещ до сградата. На разположение има паркинг за 10-12 автомобила.

Електроснабдяване: В имота има електрозахранване, осигурявано от трафопоста в съседният имот. Има възможност за откриване на индивидуална партида.

ВиК и канализация: Водоснабдяването с питейна вода в обекта се осъществява от съществуващ уличен водопровод. Има възможност за откриване на индивидуална партида.

Предназначение: Имотът има широки перспективи за развитие предвид местоположение, съществуващия сграден фонд, наличните комуникации.
Подходящ проект позволява имотът да се трансформира в:
Търговски обект – може да бъде изграден търговски център за реализиране на търговия на едро и дребно със стоки с различно приложение – строителни, промишлени, земеделски, мебелни, рекреационни и др.
Складова база – може да се развие като дистрибуторски и складов център на производители с готовност за покоряване на нови пазари. Близостта до основните входни пътни артерии на обекта както много доброто му местоположение и възможности за обслужване го правят атрактивен за този вид дейности.
Производствена база – може да се развие за този вид дейност.

Цени: Продажна цена: 630 000 лв., наемна цена: 2 000 лв.
Посочените цени са без ДДС.


 


 
 

Подателя на обявата НЕ ЖЕЛАЕ да получава рекламни съобщения.

501 прегледа


Запитване до подателя на обявата: 
 
Вашият email: *
Съобщение: *
Attachment:
Забранени разширения: exe, com, bat, vbs, js, jar, scr, pif
Макс. размер: 200KB
Анти-спам код: *
Въведете кода от изображението
 


 Ипотечен калкулатор
Заем - лева,$,EUR
% лихва
# години
 
Месечни вноски:
Лихва за периода:
Заем - лева,$,EUR
% лихва
# години
 
Месечни вноски:
Лихва за периода:
Заем - лева,$,EUR
% лихва
# години
 
Месечни вноски:
Лихва за периода: