Имоти - Продажби / Парцели
Обява # A23050

Поземлен имот м. Барутни погреби

Публикувана: Сряда, 03 Май, 2017  23:42 | Обновена: Сряда, 03 Май, 2017  23:46
Валидна до: Четвъртък, 03 Май, 2018  23:42
За контакт: (Ползвайте формата за контакт по долу)
кв. м.: 89582
Цена: 2300000
€, $, лв.: BGN
Лице за контакт: К.Томова
Телефон: 0889810506
 
УРЕГУЛИРАН ПОЗЕМЛЕН ИМОТ, в гр. Сливен, м. Барутни погреби, с идентификационен № 67338.420.72, представляващ поземлен имот във Вилната зона на гр. Сливен, с добра локация, заобиколен от жилищни имоти с достъп до комуникации.
Удобният достъп, комуникации в непосредствена близост и невероятната гледка към парк Сините Камъни прави имота прекрасна възможност за реализиране на инвестиционно намерение за целите на жилищното строителство.
Имота се намира на 600м от крайните източни квартали на гр. Сливен и достъпа от запад е от входа на XI - то СОУ К. Константинов.
Достъпа от юг се осъществява от бул. Бургаско шосе и от там имота се намира на 500 метра.

Върху имота няма тежести.

Линк към имота от Google Maps - https://goo.gl/maps/CmyubT64EE62
Местоположение:
Имотът е с много добро местоположение в тихата част на Вилната зона на града, в източната част на гр. Сливен, м. Барутни погреби.
Намира се на 500 м на север от бул. Бургаско шосе и на 600 метра на изток от кв. Дружба и XI- то училище СОУ К. Константинов.

Достъп до имота: Подходът към имота се осъществява по асфалтов път по улица от запад, като е възможен достъп и от бул. Бургаско шосе по 500м.

Комуникации: В имота няма ел. и ВиК инсталации, като има възможност да бъдат изградени такива от съществуващите в непосредствена близост до имота комуникации.

Предназначение: Добрата локация, удобният достъп, както и голяма площ позволяват да бъде осъществено доходоносно инвестиционно намерение. Местонахождението на имота предполага изграждането на жилищни сгради, като има възможност да бъде разделен на повече по - малки парцели от по 1000 - 2000кв.м., площ абсолютно достатъчна за изграждане на над 50 еднофамилни къщи с вътрешни улици между тях. Така може да се реализира проект за изграждане на селище от затворен тип.
Местоположението е все по - предпочитано от жителите на града - на тихо място, с прекрасна гледка и в същото време в непосредствена близост до града и удобен достъп до училище, детска градина, градски транспорт, магазини и др.

Цена: Продажна цена: 2 300 000 лв.
Посочената цена е без ДДС.


 


 
 

Подателя на обявата НЕ ЖЕЛАЕ да получава рекламни съобщения.

461 прегледа


Запитване до подателя на обявата: 
 
Вашият email: *
Съобщение: *
Attachment:
Забранени разширения: exe, com, bat, vbs, js, jar, scr, pif
Макс. размер: 200KB
Анти-спам код: *
Въведете кода от изображението
 


 Ипотечен калкулатор
Заем - лева,$,EUR
% лихва
# години
 
Месечни вноски:
Лихва за периода:
Заем - лева,$,EUR
% лихва
# години
 
Месечни вноски:
Лихва за периода:
Заем - лева,$,EUR
% лихва
# години
 
Месечни вноски:
Лихва за периода: